Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:35 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat de presa- Teatrul de Stat Constanţa prezent în cadrul Festivalului Internaţional de Teatru de la Izmir -Turcia

ro

07 Dec, 2015 17:04 2289 Marime text
Teatrul de Stat Constanţa prezintă, miercuri 9 decembrie ora 20.00, la Centrul Cultural Selahattin Akcicek, Izmir Konak, în cadrul Festivalului Internaţional de Teatru de la Izmir –Turcia, spectacolul RAZNA PRIN POVEŞTI    după Ion Creangă, scenariul: Laura Maria Schevach, Nicolae Poghirc, regia: Nicolae Poghirc, scenografia : Sanda Mitache, muzica: Liviu Manolache.
Distribuţia: Adrian Dumitrescu, Mirela Pană, Andrei  Cantaragiu, Ana Maria Ştefan,  Andu  Axente, Alina Manţu, Cosmina Soare.
            Ultima participare a Teatrului de Stat Constanţa la un festival internaţional de teatru a fost în urma cu şapte ani, la Festivalul de Teatru de la Avignon- Franţa.
            Spectacolul RAZNA PRIN POVEŞTI a participat anul acesta cu succes la Festivalul „Hansel şi Gretel” şi la Festivalul Naţional de Teatru pentru Copii şi Tineret „Cărăbuş”.
            De-a lungul anilor teatrul a întreprins turnee, a participat la festivaluri în Anglia, Bulgaria, Franţa, Ungaria,Turcia.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii