Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:35 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Porţi deschise la infanteria Marină

ro

31 Mar, 2014 15:43 1593 Marime text
Marţi, 1 aprilie, în intervalul orar 09.00-14.00, la Batalionul 307 Infanterie Marină de la Babadag va fi organizată Ziua Porţilor Deschise, prilej cu care va fi prezentată publicului o expoziţie de tehnică şi armament, sala de tradiţii a unităţii, iar publicul va putea vizita baza de instrucţie, unde vor avea loc şi exerciţii demonstrative.

Misiunea principală a Batalionului 307 Infanterie Marină o reprezintă asigurarea securităţii ţării noastre în zona Deltei Dunării şi în zona lagunară, prin supravegherea şi protecţia căilor de comunicaţii navale fluviale.
Organizarea, mediul de acţiune şi specificul amfibiu al misiunilor Batalionului 307 Infanterie Marină îi conferă acestei structuri un caracter de unicitate, atât în Forţele Navale cât şi în Armata României.

Încă din perioada de preaderare, subunităţi de puşcaşi marini au participat la exerciţii multinaţionale comune cu structuri similare din NATO, iar în perioada 2008-2009 două companii de infanterie marină au participat la misiunea forţei multinaţionale de menţinere a păcii KFOR din Kosovo.
 
Jurnaliştii interesaţi să participe la activitate, sunt rugaţi să confirme participarea la telefon 0722.253.859, cpt. Claudiu Vişan.
 
Compartimentul informare şi relaţii publice
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii