Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:50 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Simona Halep, învinsă în primul tur de Maria Șarapova. Ce a spus Șarapova despre Halep

ro

29 Aug, 2017 06:48 4901 Marime text
Simona Halep, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 2, a fost învinsă marți dimineață de rusoaica Maria Şarapova, locul 147 WTA, fostă numărul 1 mondial, beneficiară a unui wild card, în manşa I a US Open, ultimul Grand Slam al anului.

6-4, 4-6, 6-3 a fost rezultatul partidei.
 

La finalul partidei, Șarapova a izbucnit în lacrimi. „Are multă tărie de carater”, a spus rusoaica despre Halep.


Șarapova a controlat majoritatea schimburilor de mingi în primul set și a decis și soarta acestora, fie prin lovituri direct câștigătoare, fie prin greșeli neforțate. Simona Halep a trebuit să schimbe jocul. Aflat în tribune alături de Andrei Pavel, Darren Cahill nu a putut coborî alături de Halep, întrucât la turneele de Grand Slam nu este permis on-court coaching-ul.

Sursa foto: ZIUA de Constanta
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Dan 29 Aug, 2017 10:38 De ce nu ne (mai) mira ? La turnee de mana a doua si a treia, unde este rost de bagat bani in buzunar si adversarele sunt cum sunt, e mare si tare - la ADEVARATELE turnee unde iti dovedesti valoarea sportiva si vin cele mai bune jucatoare din lume, cele de Grand Slam, este o eterna loosera. Cam asta este valorea "marii jucatoare" care are tupeul sa se considere numarul unu in lume! Poate doar in visele ei si ale celor care inca nu si-au dat seama de mediocritatea ei sportiva