Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:15 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Andrei Stoica îşi va apăra titlul mondial pe 1 august la Superkombat Constanţa

ro

13 Jul, 2015 13:32 2916 Marime text
Campionul mondial Superkombat la categoria super cruiser, Andrei Stoica, îşi va pune titlul în joc pentru a treia oară în carieră, pe 1 august, la Constanţa, împotriva olandezului Fred Sikking, în cadrul celui de-al patrulea World Grand Prix al anului, eveniment la care vor asista actriţa principală din Terminator 3, Kristanna Loken, şi legendarul Remy Bonjasky.
În vârstă de 28 de ani, cel mai mare dintre fraţii Stoica a cucerit centura Superkombat în decembrie 2013, atunci când i-a provocat prima înfrângere din ultimii cinci ani cehului Ondrej Hutnik. În ultimul an, românul şi-a apărat titlul de două ori, în iunie 2014, la Constanţa, când l-a învins pe turcul Ali Cenik, şi în octombrie, la Geneva, în faţa spaniolului Moises Baute, pe care l-a făcut KO în runda a treia.
Cu şase victorii consecutive la activ, Andrei Stoica îl va întâlni pe Fred Sikking, un luptător originar din Olanda, care are un record de 45 de victorii, 19 înfrângeri şi o remiză, iar în carieră se poate lăuda cu două titluri ale Olandei la kickbox şi alte trei în Thailanda la muay-thai, fiind clasat pe locul 14 în topul mondial la categoria super cruiser. "I-am urmărit evoluţia şi a progresat foarte mult în ultimii ani. Simt un pic de presiune, însă la Constanţa m-am simţit ca acasă atât la ultima gală, cât şi anul trecut, aşa că ajutorul publicului va fi un factor favorabil mie", a declarat Stoica, poreclit Mister KO datorită ratei de peste 60% a victoriilor înainte de limită.
În co-main-event-ul galei de la Constanţa, Raul Cătinaş, care revine în ring după o pauză de un an şi jumătate, îl va înfrunta pe rusul Viktor “King Kong” Bogutski, un colos de 1,93 metri şi 110 kilograme. În cea de-a doua parte a galei transmise în direct în 93 de ţări vor mai lupta Robert Dorin, Cristi Spetcu, Alex Filip şi Bogdan Stoica. În partea de deschidere sunt anunţaţi şi constănţenii Mădălin Crăciunică, Dumitru Ţopai şi Eduard Chelariu. Programul complet al evenimentului de pe 1 august va fi anunţat în cursul săptămânii viitoare, atunci când vor fi puse în vânzare şi biletele.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii