Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:19 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Termen scadent pentru plata taxei de telefonie mobilă

ro

11 Sep, 2012 15:51 1200 Marime text

Ref: Termen scadent pentru plata taxei de telefonie mobilă

Serviciul Public de Impozite şi Taxe Constanţa aduce la cunoştinţa operatorilor de telefonie mobilă că termenul scadent pentru plata taxei anuale pentru fiecare staţie de telefonie mobilă, aferent semestrului al-II-lea se împlineşte la data de 30 septembrie 2012.

Având în vedere faptul că, ultima zi de plată se sfârşeşte într-o zi nelucrătoare când serviciul este suspendat, termenul scadent se prelungeşte până la sfârşitul primei zile de lucru următoare. În consecinţă, termenul scadent aferent semestrului al-II-lea va fi prelungit până la data de 1 octombrie a.c..

Pentru neplata la termen a taxei de telefonie mobilă se plătesc majorări de întârziere conform actelor normative în vigoare. Nivelul majorării de întârziere este de 2% din cuantumul obligaţiilor fiscale principale neachitate în termen, calculat pentru fiecare lună sau fracţiune de lună, începând cu ziua imediat următoare termenului scadent şi până la data stingerii sumei datorate inclusiv.

Plata taxei de telefonie mobilă se poate efectua la ghişeele instituţiei, la oficiile poştale din localitate, la ghişeele băncii Garanti sau pe Internet prin intermediul cardului bancar accesând site-ul instituţiei www.spit-ct.ro, secţiunea „Plata electronică" .

Director Executiv
Virginia Uzun

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii