Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:35 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Crucea Rosie Filiala Constanta lanseaza campania „Apel pentru umanitate”

ro

28 Jul, 2010 18:06 3640 Marime text

Comunicat de presă

Crucea Roşie Filiala Constanta lansează campania „Apel pentru umanitate”
 

        Crucea Roşie Filiala Constanta lansează campania  „Apel pentru umanitate”. Începând de astăzi, persoanele care vor să facă donaţii în bani

Cont lei RO52 RNCB 0114.0320.5753 0001; BCR CONSTANTA

          Sumele colectate în cadrul campaniei umanitare vor fi folosite pentru achiziţionarea de alimente, apă, produse de igiena. Persoanele care doresc sa doneze imbracaminte, incaltaminte sau alte obiecte de uz casnic o pot face la sediul filialei de Cruce Rosie situat in strada Constantin Bratescu nr.71.
           Ca urmare a produselor alimentare donate de populatia constanteana in cadrul Proiectului „Banca de alimente” ieri 27.07.2010, in orasul Cernavoda, au fost ajutate 41 de familii sinistrate ( 137 de beneficiari indirecti). Alaturi de noi a fost prezent Directorul General al Societatii Nationale de Cruce Rosie Romania dnul Lefter Silviu si Directorul filialei de Cruce Rosie sectorul 1 Bucuresti dnul Tisianu, care au adus imbracaminte, incaltaminte, detergenti si alimente pentru aceste familii, in acelasi timp de ajutorul lor au beneficiat si varstnicii de la caminul de batrani care au primit alimente, detergenti , 1 frigider, 2 masini de spalat si o masina de spalat vase, precum si Spitalul din aceasi localitate care a primit detergenti si saruri de rehidratare orala.
            Astazi 28.07.2010 Crucea Rosie filiala Constanta impreuna cu Subfiliala de Cruce Rosie Cumpana doneaza la 19 beneficiari ai Centrului de Casute Protejate incaltaminte noua.
           In acest proiect alaturi de noi ca partener a participat Brigada  de Jandarmi Mobila Tomis Constanta.
      
           Vrem sa multumim populatiei constantene pentru ajutorul dat persoanelor vulnerabile, daca acestia doresc sa devina  voluntari pentru o zi sa mearga alaturi de noi la astfel de activitati, ii asteptam la sediu ca impreuna cu noi si sa vada bucuria din ochii celor care primesc aceste ajutoare.

       În mai multe judeţe ale ţării, filialele de Cruce Roşie desfăşoară acţiuni de colectare de fonduri şi colectare de produse alimentare neperisabile (conserve de carne şi legume, pate, zahăr, ulei, făină, mălai etc), stiu ca si noi putem face acest lucru , impreuna putem reusi sa hranim batranii si copii judetului nostru.
                                                  
Director
Psiholog Carmen Lungu

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • dan 11 Dec, 2010 20:58 as dori sa va intreb dak se pot face inscrieri pentru cursurile de prim ajutor din constanta.Am 14-15 ani si as dori sa invat un curs de prim ajutor,in caz de nevoie sal pot practica