Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:01 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Banca de alimente a Crucii Rosii Romane filiala Constanta trimite primele pachete catre beneficiari

ro

27 Jan, 2010 18:26 1318 Marime text

Comunicat de presa
Banca de alimente a Crucii Rosii Romane filiala Constanta trimite astazi primele pachete catre beneficiari


CONSTANTA, 27 ianuarie 2010: Dupa 3 luni jumate de la lansarea proiectului social Banca de Alimente, Crucea Rosie Romana filiala Constanta a distribuit produse alimentare donate de catre populatie care se ridica la 3750 de kg ,la 363 de persoane .
Astazi, impreuna cu Brigada Tomis a Jandarmeriei judetului Constanta,am distribuit 30 de pachete la Parohia Sf.Dumitru, persoanelor cu venituri foarte mici.
Beneficiarii Bancii de Alimente au fost selectati pe baza anchetelor sociale efectuate de catre filiala de Cruce Rosie Constanta, precum si de catre DGASPC, dar venim in intampinarea tuturor care ne fac cunoscuta situatia lor materiala.
Intr-o societate responsabila, orice persoana, printr-un gest simplu, poate sa acorde un ajutor celor dezavantajati, care nu isi pot procura singuri hrana.Multumim tuturor constantenilor care au raspuns pozitiv la apelul nostru.Reactia este impresionanta,Crucea Rosie Romana, prin proiectul Banca de Alimente, ofera ocazia de a se implica direct, tuturor celor care doresc alinarea suferintei persoanelor vulnerabile.
Va rugam sa fiti generosi in continuare, gestul dumneavoastra poate hrani o familie, poate hrani un vis.

Proiectul Banca de Alimente presupune colectarea de alimente neperisabile in depozitele Crucii Rosii prin donatii/sponsorizari, stocarea si distribuirea acestora catre persoanele vulnerabile din Bucuresti si din tara. Banca de Alimente a Crucii Rosii Romane reprezinta, pe fondul impactului crizei economice mondiale si al cresterii preturilor la produsele alimentare, o solutie imediata de ajutorare a persoanelor fara venituri sau cu venituri foarte mici. Proiectul este o initiativa a Crucii Rosii Romane, preluata dupa modelul unor proiecte similare derulate cu succes, in tari din Uniunea Europeana, precum si in SUA si Canada. 

DIRECTOR,
Psiholog Carmen Lungu

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii