Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:37 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PRO LEX Comunicat de presa - 31 mai 2010

ro

31 May, 2010 22:38 1837 Marime text

Membrii afiliaţi la Sindicatul Naţional al Poliţiştilor şi Vameşilor "Pro Lex" vor continua şi în data de 1 iunie a.c. sǎ protesteze împotriva mǎsurilor de austeritate ale Guvernului prin participare la greva generalǎ, dar şi prin mitinguri în stradǎ.

Astfel, activitatea poliţiştilor comunitari şi a personalului vamal se va restrânge pânǎ la o treime, potrivit obligaţiilor legale, iar poliţistii din cadrul Poliţiei Române şi Poliţiei de Frontierǎ vor purta pe braţ o banderolǎ tricolorǎ, în semn de solidaritate cu toţi ceilalti bugetari care au drept la grevǎ.

De asemenea, ca parte integrantǎ a calendarului de proteste stabilit de Uniunea Sindicatelor Functionarilor Publici şi Personalului Contractual Forţa Legii, membrii "Pro Lex" vor participa şi la mitingurile din municipiile Craiova şi Bacǎu, organizate în colaborare şi cu alte structuri sindicale din administraţie publicǎ, învǎţǎmânt şi sǎnǎtate.

Astfel, la Craiova, acţiunea se va desfǎşuraîntre orele 11.00 - 13.00, pe esplanada Teatrului Naţional, iar la Bacǎu între orele 11.30 - 13.30, în faţa Instituţiei Prefectului.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii