Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:44 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vizita delegatiei Comisiei pt politica externa si integrare europeana a Parlamentului Rep Moldova

ro

08 Feb, 2010 19:34 1051 Marime text

PARLAMENTUL ROMÂNIEI
 
S E N A T
Calea 13 Septembrie nr.1-3, sector 5, Bucureşti, tel. 021.414.2713, fax 021.315.60.03

COMUNICAT
În perioada 8-10 februarie a.c., la invitaţia Preşedintelui Comisiei pentru politică Externă a Senatului, Titus Corlăţean, o delegaţie a Comisiei pentru politică externă şi integrare europeană a Parlamentului Republicii Moldova efectuează o vizită oficială în Romania.
Delegaţia parlamentară de la Chişinău este condusă de Igor Corman, Preşedintele Comisiei pentru politică externă şi integrare europeană şi are în componenţă pe Boris Vieru, secretar al Comisiei, Vasile Balan, preşedintele grupului parlamentar al partidului „Alianţa Moldova Noastră”, Ion Butmalai şi Grigore Petrenco, membri ai Comisiei.
Obiectivul vizitei îl constituie întărirea relaţiilor bilaterale, inclusiv în plan parlamentar şi susţinerea eforturilor guvernului de la Chişinău în vederea aderării la Uniunea Europeană.
Oficialii de la Chişinău se vor întâlni luni, 8 februarie a.c., cu preşedintele Senatului,  Mircea Geoană, cu preşedinţii Comisiilor pentru politică externă din Senat şi Camera Deputaţilor, Titus Corlăţean respectiv Attila Korodi, precum şi cu preşedintele Comisiei pentru Afaceri Europene, Viorel Hrebenciuc.
În cursul dimineţii, delegaţia Comisiei pentru politică externă şi integrare europeană a Parlamentului Republicii Moldova s-a întâlnit cu şeful Departamentului pentru Afaceri Europene, Bogdan Mănoiu.
Pentru ziua de marţi, 9 februarie a.c., sunt programate primiri ale delegaţiei parlamentare din Republica Moldova la Ministerul Afacerilor Externe de către ministrul Teodor Baconschi precum şi la Cotroceni de consilierul  prezidenţial Anca Ilinoiu.

Biroul de presă al Senatului

8.02.2010

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii