Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:41 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sedinta Biroului permanent al Senatului - 21.03.2011

ro

21 Mar, 2011 23:15 1156 Marime text

Biroul Permanent a aprobat toate punctele înscrise pe ordinea de zi şi a stabilit ca o rezoluţie prilejuită de Ziua Francofoniei, marcată în ziua de 20 martie, să fie supusă aprobării plenului din 21 martie, a precizat vicepreşedintele Ioan Chelaru după şedinţa de astăzi a forului de conducere al Senatului.

De asemenea, membrii Biroului Permanent au luat act de scrisoarea Comisiei juridice, de numiri, disciplină, imunităţi şi validări referitoare la alegerea unui reprezentant al societăţii civile ca membru în Consiliul Superior al Magistraturii, ca urmare a Deciziei Curţii Constituţionale nr. 54/25.01.2011.

Senatorul Ioan Chelaru a precizat că în cadrul şedinţei de astăzi s-a luat act "cu surprindere" de scrisoarea Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală prin care se exprimă un punct de vedere referitor la frecvenţa interpelărilor şi întrebărilor formulate în ultima vreme de un senator la adresa instituţiei menţionate.

Forul de conducere al Senatului a apreciat ca fiind necesară, ca urmare a cererii unor membri ai Biroului Permanent, audierea reprezentanţilor Comisiei Naţionale pentru Controlul Activităţilor Nucleare şi ai S.N. Nuclearelectrica S.A. în privinţa stării şi a situaţiei actuale a Centralei de la Cernavodă şi a altor instituţii care folosesc energia nucleară, audiere ce urmează să se desfăşoare în cadrul Comisiei pentru apărare, ordine publică şi siguranţă naţională şi Comisiei economice, industrii şi servicii.

Biroul Permanent a aprobat memorandumurile interne referitoare la activităţile parlamentare externe strict necesare în perioada următoare şi a repartizat comisiilor de specialitate proiectele de lege şi iniţiativele legislative depuse de Guvern şi de parlamentari, stabilind, totodată programul de lucru pentru săptămâna în curs şi pentru cea viitoare, şedinţele Biroului Permanent urmând să aibă loc lunea, de la ora 14.00.

Direcţia de presă 21 martie 2011

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii