Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:50 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Întrevederea domnului senator Viorel Grigoraș, președintele Grupului de prietenie România-Franța din Senatul României, cu E.S. dl. François Saint-Paul, ambasador al Franței la București

ro

17 Jun, 2015 13:27 1023 Marime text
Ieri, 16 iunie 2015, a avut loc la Senatul României  întrevederea domnului senator Viorel Grigoraș, președintele Grupului de prietenie România-Franța din Senatul României, cu E.S. dl. François Saint-Paul, ambasador al Franței la București. La întrevedere au mai fost prezenți consilierul II al Ambasadei Franței la București și secretarul executive al Grupului de prietenie România-Franța din Senatul României.
Cei doi demnitari au discutat aspecte  legate de relația bilaterală România-Franța, abordând  preponderent aspecte actuale din sfera vieții politice, economice, culturale și administrative din cele două țări.
În cadrul agendei discuțiilor desfășurate de cele două părți,  au fost supuse unei analize minuțioase problemele de actualitate ale  Uniunii Europene, cei doi oameni politici exprimându-și în egală măsură  preocuparea pentru problemele de  perspectivă ale UE.
Realizată la solicitarea președintelui Grupului de prietenie România-Franța din Senatul României, întâlnirea a avut  de asemenea  ca scop prezentarea noii agende de lucru a Grupului  de prietenie România-Franța din Senatul României, pe care președintele acestuia  își propune să o realizeze împreună cu senatorii membri ai acestuia, în urma recentei sale numiri în această funcție (martie 2015).
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii