Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:00 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat de presa - Comisia pentru politică externă a Senatului îşi exprimă profundul regret faţă de atacul terorist de la Ankara, din 17 februarie, soldat cu pierderea de vieţi omeneşti

ro

18 Feb, 2016 20:17 964 Marime text
Comisia pentru politică externă a Senatului României îşi exprimă profundul regret faţă de atacul terorist care a avut loc la Ankara, în data de 17 februarie, soldat cu pierderea de vieţi omeneşti.
 
Ca prieteni ai poporului turc şi cetăţeni aparţinând aceleiaşi regiuni şi împărtăşind aceleaşi valori, suntem profund preocupaţi de numărul din ce în ce mai mare de atacuri teroriste care au avut loc nu doar în Turcia, ci în întreaga lume, având ca ţintă în mod special societăţile dezvoltate şi democratice. Acest lucru trebuie să ne determine să acţionăm mai responsabil şi mai angajat pentru apărarea viitorului umanităţii.
 
Este necesar, astfel, ca răspunsul nostru să fie solidar şi să reprezinte un angajament ferm pentru promovarea păcii şi prosperităţii. În acest sens, România şi Turcia au încheiat un parteneriat strategic de o importanţă deosebită pentru ambele ţări. În baza acestui parteneriat, Comisia pentru politică externă a Senatului priveşte cu deosebit interes continuarea strânsei colaborări şi a dialogului cu colegii din Marea Adunare Naţională a Turciei.
 
Comisia pentru politică externă îşi reafirmă solidaritatea cu poporul turc, precum şi întregul său sprijin faţă de eforturile depuse de autorităţile turce în combaterea terorismului. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii