Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:59 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comisia pentru Apărare, in vizită la sediul ORNISS

ro

04 Jun, 2015 11:28 1212 Marime text
In virtutea atribuțiilor de control conferite de Constituție și regulament, membrii Comisiei pentru Apărare, Ordine Publică și Siguranța Națională din Senat au efectuat miercuri o vizită de lucru la sediul ORNISS.

Vizita, înscrisă in planul mai larg de activități al comisiei, a avut ca principal obiect prezentarea structurii organizatorice și a principalelor atribuții ale ORNISS, iar dialogul purtat s-a concentrat pe îmbunătățirea legislației privind protecția informațiilor clasificate in Romania, resursele disponibile și domeniile de securitate acoperite. 

Directorul general ORNISS, secretar de stat Marius Petrescu, a evidențiat, printre altele, nivelul înalt de pregătire al personalului care gestionează fluxul de informatii clasificate.

La rândul său, președintele Comisiei pentru Aparare și-a declarat sprijinul pentru activitatea instituției, desfășurată la standarde NATO, precum și suportul parlamentar necesar la viitoarea rectificare bugetară.  

Cele doua părți au convenit asupra intensificării cooperării instituționale, in efortul comun de a implementa și proteja fluxul de informatii clasificate.  


Direcția de Presă
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii