Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
08:29 18 01 2018 Citeste un ziar liber! Unde ne gasiti?

Aniversarea a 10 ani de la înfiinţarea Autorităţii Naţionale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal 8 iunie 2015

ro

08 Jun, 2015 15:53 432 Marime text
Sărbătorirea a 10 ani de la înfiinţarea Autorităţii Naţionale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, prin Legea nr. 102/2005, oferă instituţiei noastre un excelent prilej de a organiza Dezbaterea intitulată “Protecţia datelor personale în contextul dezvoltării noilor tehnologii”, pe data de 10 iunie 2015, la Palatul Parlamentului.

            În cadrul acestui eveniment aniversar se vor aborda subiecte de actualitate referitoare la asigurarea protecţiei datelor cu caracter personal de către operatorii din sectorul public şi privat. Propunem dezbaterea implicaţiilor utilizării unor noi tehnologii, cum ar fi: cloud computing, cookies, dispozitive automate de pilotaj, în condiţiile dezvoltării tehnologice accentuate din ultimii ani.

            Sperăm că această manifestare se va constitui într-un forum de dezbateri ce se va dovedi de un real folos în activitatea instituţiilor publice, companiilor private, organizaţiilor nonguvernamentale şi uniunilor profesionale participante.
Accesul mass-media la eveniment se va face pe baza acreditărilor existente la nivelul Palatului Parlamentului.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii