Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:47 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Top 3 sucuri naturale pe care trebuie să le încerci

ro

30 Mar, 2014 16:21 2524 Marime text
Datorită proprietăţilor curative deţinute de fructele şi legumele proaspete, sucurile obţinute sunt indicate într-o dietă sănătoasă. Mai mult, sunt excelente în curele de slăbire, garantând eliminarea kilogramelor în plus şi menţinerea nutrienţilor necesari funcţionării corecte a organismului. Nu te lăsa păcălit de etichetele „sucurilor naturale” din comerţ. Niciunul nu-ţi garantează un aport de vitamine mai ridicat decât o face un suc natural preparat de tine însuţi. Iată câteva exemple de sucuri naturale alese pentru diferitele capacităţi de vindecare, detoxifiere sau pentru gustul deosebit. Dar, nu te rezuma la acestea. Alege de pe tarabele din piaţă orice fruct sau legumă doreşti şi combină-le cum îţi place.
Portocale şi grapefruit. Din trei portocale şi un grapefruit poţi face un minunat şi gustos suc, bogat în vitamina C şi eficient în curele de slăbire. De asemenea, este eficient în păstrarea sănătăţii pielii, oferindu-i un aspect tânăr şi sănătos.
Ţelină, morcov şi măr. Foloseşte cantităţi aproximativ egale din fiecare ingredient şi adaugă sucului rezultat şi două linguriţe de suc de lămâie. Obţii, astfel, o licoare cu efecte uimitoare în curele de slăbire.
Sucul de legume. Îl poţi face din ţelină, morcovi, ceapă, spanac, sfeclă, varză, napi şi poţi adăuga şi pătrunjel. Toate acestea sunt alimente bogate în nutrienţi aşa că îţi poţi doza cantităţile şi ingredientele după bunul plac şi vei obţine un excelent detoxifiant.
Sfat: Amestecă sucul obţinut din portocale şi grapefruit cu o banană şi câteva căpşune. Serveşte-l rece pentru garanţia unui gust deosebit. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii