Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:34 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cinci alimente ce înlocuiesc cu succes medicamentele

ro

04 May, 2014 11:43 1675 Marime text

Cireşele sunt substitutul excelent pentru binecunoscuta aspirină. Ba mai mult, amerikani.com susţine că, potrivit ultimelor cercetări realizate în domeniu, cireşele sunt chiar mai eficiente în înlăturarea durerilor decât acest medicament. În plus, gustul delicios este bonus!
Ghimbirul este cunoscut pentru efectul său de calmare a durerilor de stomac. Este util şi în eliminarea durerilor musculare, consumând o cantitate de aproximativ 500 de miligrame zilnic te asiguri că scapi de senzaţiile neplăcute cauzate de dureri.
Turmericul este cel mai des utilizat ca şi mirodenie. Dar, consumul regulat asigură o sănătate de fier. Pentru o înlătura micile dureri de orice fel, încearcă un ceai de lămâie, miere şi turmeric.
Ardeii iuţi sunt bogaţi în capsaicină, substanţă des folosită în înlăturarea durerii. Dacă simţi durere la nivelul muşchilor, de exemplu, încearcă masajul cu o cemă ce conţine extract de ardei iute.
Scorţişoara este una dintre cele mai aromate mirodenii, folosită în mâncăruri, deserturi şi chiar băuturi. Dar, pe lângă gustul deosebit, scorţişoara este eficintă în reducerea inflamaţiilor. Cel mai cunoscut efect al acesteia se referă la înlăturarea durerilor de cap.




Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii