Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:09 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Căpșunile, beneficii şi utilizări

ro

31 May, 2014 08:45 2228 Marime text
Ce afecțiuni tratează - bogate în vitaminele A, B1 și B2, în săruri de potasiu, fosfor, calciu și fire, căpșunile sunt adevărat izvor de sănătate. Printre problemele de sănătate pe care le puteți trata sau preveni cu ajutorul lor, se numără:

• Afecțiunile hepatice – se bea mult suc de căpșuni
• Reumatism
• Afecțiuni ale sistemului nervos – se bea timp de 10 zile, în fiecare dimineață, cåte 250 ml de suc de fructeț
• Anemie – se consumă cåt mai multe fructe crude
• Litiază biliară - se face o cură de căpșuni
• Favorizează eliminarea toxinelor și scăderea colesterolului.
• Elimină oxiurii – se consumă în fiecare dimineață, pe stomacul gol 300-400 g de căpșuni proaspete, timp de o săptămånă.
• Diabet
• Mențin elasticitatea vaselor sanguine

Articolul integral pe ecuisine.ro

Din aceeaşi categorie Banala rostopască, cel mai eficient remediu pentru afecţiunile ficatului
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii