Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:35 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Situație distribuire carduri naționale de asigurări sociale de sănătate

ro

27 Oct, 2014 12:38 2011 Marime text
Casa de Asigurări de Sănătate Constanţa, prin reprezentantul său legal Preşedinte – Director general Jr. Dragoş Poteleanu, vă informează:

Situația privind distribuirea cardurilor naționale de asigurări sociale de sănătate și începerea utilizării sistemului informatic al cardului electronic de asigurări de sănătate (CEAS) este următoarea:

-          CNAS a predat în vederea distribuirii la nivelul județului Constanța un număr de 473.098 carduri,
-          cardurile returnate din diferite motive se transmit de către CN Poșta Română la CAS Constanța,
-          sistemul informatic centralizat al CEAS este funcțional, inclusiv aplicația SIUI-MF pusă la dispoziție gratuit de către CNAS.

Pe site-ul CNAS la meniul dreapta “PROIECTE – Cardul național de asigurări de sănătate” sunt postate informații privind sistemul informatic al CEAS, respectiv date despre proiect, lista cititoarelor testate și validate, prezentare card, etc.
De asemenea, CNAS pune la dispoziţia  dezvoltatorilor de soft carduri de test pentru implementarea cardurilor naţionale de asigurări sociale de sănătate.
Pentru precizări, solicitări și sfaturi privind utilizarea sistemului informatic al CEAS este disponibil un serviciu tehnic la adresele de e-mail suport.ceas@casan.ro și support.cnas@provus.ro.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii