Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:12 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Intră în Cercul Fetelor Deștepte pe plaja Kudos din Mamaia!

ro

04 Aug, 2011 16:59 1980 Marime text

Ai planuri în weekend? Cercul Fetelor Deștepte se deschide la mare weekendul acesta și weekendul următor, de vineri până duminică. Intră în Cercul nostru pe plaja Kudos din Mamaia, distrează-te, răsfață-te cu un masaj, lasă-te fotografiată cu noul HTC ChaCha și intră în concursul de pe Facebook.

În cercul nostru, fetele discută despre orice: ce să porți pe plajă și în club, cum să arăți perfect la orice oră, care sunt noile metode contraceptive - cum să scapi de grija pastilei zilnice, cum să te ferești de pastila de a doua zi și de ce este atât de cool inelul vaginal!

Te-ai întâlnit pe plajă cu Cercul Fetelor Deștepte? Acceptă invitația lor la masaj și lasă-te pe mâna noastră pentru 15 minute de relaxare și pentru o fotografie norocoasă. În Cercul Fetelor Deștepte nu trebuie decât să te lași fotografiată pentru a intra în concurs. Toate fotografiile sunt înscrise automat în concursul de pe pagina de facebook FeteDestepte. Intră și găsește-ți fotografia, convinge-ți prietenii să dea "Like" și poți câștiga unul dintre cele 3 telefoane HTC ChaCha, cel mai prietenos smartphone, care te ține la doar un click distanță de Facebook.

Cercul fetelor deștepte te așteaptă de vineri până duminică, în weekend-urile 5-7&12-14 august, pe plaja Kudos din Mamaia, dimineața între 09:00 si 12:00 și după-amiaza între 16:00 și 19:00. Vara aceasta, Intră în cercul nostru, distrează-te alături de cei mai renumiți DJ de pe plajă și răsfață-te în vacanța bine meritată.

***

CerculFetelorDestepte.ro este cea mai de încredere gașcă de prietene, care îți oferă toate răspunsurile la întrebările despre contracepție. Află ce este mai potrivit pentru tine, care sunt cele mai noi și mai sigure metode contraceptive și apoi consultă-te cu medicul tău.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii