Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:34 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ecografie sub semnul excelenţei Primul ecograf VOLUSON E8 Expert BT 12 din România, la policlinica Regina Maria Floreasca

ro

25 Jan, 2012 17:32 10641 Marime text

dr._adrian_pop_resize.jpgBucureşti, 25 ianuarie 2012 - Începând cu 9 ianuarie, la Policlinica Floreasca, pacienţii Reţelei private de sănătate REGINA MARIA pot beneficia de două aparate revoluționare: LOGIQ E9 si VOLUSON E8 Expert BT 12, ultimul fiind primul ecograf din România de acest tip. Introducerea acestei tehnologii este legată de activarea, în luna ianuarie, a unei echipe de experţi în ecografie condusă de Dl. Dr. Adrian Pop. Echipa va efectua o gamă variată de ecografii cum sunt: obstetricală, morfologie fetală, genitală, mamară, pediatrică, sau ecografie cu substanţă de contrast.
Calitățile echipamentului VOLUSON E8 Expert BT 12 sunt în primul rând legate de imaginea anatomică excepțională pe care o oferă, care permite explorarea fătului de la vârste foarte mici, în primul trimestru, în cele mai mici detalii. Ecograful GE Healthcare LOGIQ E9, reprezintă de departe excelenţa în aplicaţiile pe abdomen, părți moi (sân, tiroidă, articulaţii), musculo-scheletal, vascular, ecografie de contrast, obstetricală şi ginecologică. Acesta oferă o imagine de o incredibilă uniformitate atât în determinările superficiale, cât şi pentru profunzime, indiferent de dimensiunea corpului pacientului. În plus, integrează imaginea ecografică în timp real cu imaginile CT, RMN sau ecografice înregistrate anterior, ceea ce permite compararea anomaliilor, crescând acurateţea diagnosticului şi monitorizarea procedurilor de tratament
Dl. Dr. Adrian Pop este medic primar în Radiologie şi Imagistică Medicală, cu specializare în: Radiologie Vasculară, Ecografie, Tomografie Computerizată şi Utilizarea Izotopilor Radioactivi. Este, totodată, unul dintre cei mai apreciaţi şi recunoscuţi ecografişti, educatori şi mentori. Prin rolurile pe care le-a avut, Dl. Dr. Pop a contribuit la conturarea profesiei de ecografist şi la pregătirea viitorilor specialişti. Dominat de dorinţa continuă de a-ţi îmbunătăţi cunoștințele, abilităţile şi experienţa, Dl. Dr. Pop ne demonstrează zilnic că ştie ce înseamnă să evoluezi dăruind pacienţilor, colegilor şi comunităţii medicale.

Echipa condusă de Dl. Dr. Adrian Pop este formată din: Dr. Adrian Nicolescu, medic specialist Medicină Internă și competenţă în Ecografie Generală, Dr. Marin Romeo, medic primar Radiologie şi Imagistică Medicală, Doctor în Ştiinţe Medicale, și Dr. Stănescu Cristina, medic primar Radiologie şi Imagistică Medicală.

DESPRE REŢEAUA PRIVATĂ DE SĂNĂTATE REGINA MARIA

Reţeaua privată de sănătate REGINA MARIA este cea mai mare reţea de servicii medicale private din România, cu peste 1000 de medici permanenţi şi colaboratori în cele șase spitale şi 18 policlinici prezente în Bucureşti şi în ţară.
REGINA MARIA înseamnă servicii spitaliceşti, de maternitate, policlinici, imagistică, pediatrie, laboratoare clinice şi celule stem. Spitalul de obstetrică şi ginecologie REGINA MARIA este prima maternitate privată din România şi singura maternitate din București care oferă servicii de naştere în apă. Totodată, Euroclinic este primul spital privat din țara noastră. Banca Centrală de Celule Stem este prima bancă cu depozitare a celulelor stem în România.
Reţeaua privată de sănătate REGINA MARIA include: 18 policlinici proprii în Bucureşti şi în ţară, şase spitale, trei campusuri medicale, Divizia de Laboratoare Clinice, Banca Centrală de Celule Stem, peste 130 de clinici partenere în toată ţara și peste 140 000 de abonaţi.
Mai multe detalii puteți găsi aici:

www.reginamaria.ro
http://www.facebook.com/REGINAMARIA.Reteaua.privata.de.sanatate
http://www.youtube.com/reteauareginamaria

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii