Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:27 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat de presă Reputatul profesor DUMITRU CONSTANTIN DULCAN conferenţiază la Constanţa

ro

30 Sep, 2015 15:26 1825 Marime text
Centrul de Psihologie Dobrogea, în colaborare cu două cabinete individuale de psihologie – Ana –Mihaela Filip şi Claudia-Mirela Petre, organizează CONFERINŢA „O POSIBILĂ VIZIUNE ASUPRA VIITORULUI OMENIRII” susţinută de PROF. UNIV. DR. DUMITRU CONSTANTIN DULCAN vineri, 2 octombrie, la ora 17, la sala de conferinţe a hotelului IBIS din Constanţa.
Profesorul universitar Dumitru Constantin Dulcan a fost şeful secţiei de neuropsihiatrie din cadrul Spitalului Militar Central, este neurolog, psihiatru, doctor în ştiinţe medicale şi autorul a numeroase cărţi. Cea mai cunoscută este „Inteligenţa materiei”, apărută în 1981, despre care s-a spus pe atunci că ar fi fost demnă de premiul Nobel, prin perspectiva originală. Regimul comunist a blocat cartea, dar ea a fost reeditată după revoluţie şi  distinsă, în 1992, cu premiul Academiei Române pentru filozofie, „Vasile Conta”.
Alte cărţi scrise de D.C. Dulcan sunt „Mintea de dincolo”, care abordează experienţele morţii clinice, „În căutarea sensului pierdut”, „Somnul raţiunii”, „Către noi înşine”, „Gândirea omului modern”,  „Culmi şi limite”.
Profesorul Dulcan este membru al unor prestigioase societăţi ştiinţifice naţionale şi internaţionale (Academia Americană de Neurologie, Societatea Europeană de Neurologie, Organizaţia Internaţională de Cercetare a Creierului).
Înscrierile pentru participarea la conferinţă se fac până la 1 septembrie, ora 17. Pentru informaţii şi înscrieri, cei interesaţi pot telefona la 0722 543 300 (psiholog Claudia Petre) sau 0723 372 375 (psiholog Ana Filip).
Organizatorii îi roagă pe participanţi să nu sosească după începerea conferinţei, pentru a nu deranja auditoriul şi pe conferenţiar.
Sponsori ai evenimentului sunt SC Shark SRL şi SCA Comănescu şi Asociaţii.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii