Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:48 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Burse de cercetare in valoare de 36.000 de euro

ro

23 Apr, 2012 17:45 1436 Marime text

Reprezentantii Centrului de Studii despre Bere, Sanatate si Nutritie va invita miercuri, 25 aprilie, la conferinta de presa ce anunta oportunitatea accesarii burselor de cercetare in valoare de 36.000 de euro de catre membrii mediului academic constantean.

Centrul de Studii despre Bere, Sanatate si Nutritie este proiectul a trei membri fondatori care si-au propus sa identifice efectele pe care consumul moderat de bere le are asupra organismului. Ideea infiintarii unui centru care sa studieze obiceiurile de nutritie, dar mai ales efectele consumului moderat de bere a pornit de la premisa ca berea ocupa un rol important in paleta de bauturi consumate zilnic de catre romani, insa a fost supusa prea putin cercetarii.

Mai multe detalii despre activitatea Centrului de Studii despre Bere, Sanatate si Nutritie va vor fi prezentate in timpul conferintei de presa.
Evenimentul va avea loc miercuri, 25 aprilie, incepand cu orele 11:00, la Hotelul IBIS din Constanta (Sala Rotonda Prestige, strada Mircea cel Batran 39 B - 41).

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii