Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:20 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

QProTek-t, primul program de garantare a carburantilor din Romania - 23.03.2009

ro

23 Mar, 2009 21:22 1082 Marime text

23 Martie 2009                                                               Contact: Bogdan Urzică                                                    Tel : 021/30 77 425


QProTek-t, primul program de garantare a carburanţilor din România

Rompetrol Downstream, divizia de retail a Grupului Rompetrol, a lansat, în această lună, QProTek-t – primul program din România de garantare a calităţii carburanţilor şi a funcţionării optime a sistemului de alimentare al maşinii.

“Calitatea carburanţilor reprezintă un criteriu important în alegerea producătorului, asigurând performanţele automobilului - a randamentului şi a fiabilităţii motorului. Prin noul program, compania continuă să vină în întâmpinarea clienţilor săi cu produse şi servicii de calitate, garantând că utilizarea constantă şi exclusivă a carburanţilor Rompetrol asigură funcţionarea sistemului de alimentare a maşinii în parametrii optimi” declară Andrei Dumitrescu, director al Rompetrol Downstream.

Investiţiile realizate de Grupul Rompetrol pentru dezvoltarea/implementarea sistemului de monitorizare si control a calităţii carburanţilor (Advanced Quality Control), dar şi a programului de garantare QProTek-t, se ridică în prezent la peste 7,5 milioane USD. Lansat în luna octombrie a anului trecut, sistemul Advanced Quality Control permite atât marcarea la nivel molecular a carburanţilor Rompetrol, o “amprentă digitală’’ care nu modifică calitatea carburantului dar care poate certifica puritatea şi proprietăţile acestuia, cât şi monitorizarea traseului acestuia de la poarta rafinăriei până în rezervorul clientului.

Înscrierea clienţilor în programul QProTek-t este gratuită şi se poate realiza pe site-ul www.qprotekt.ro sau în orice staţie Rompetrol.

Pentru a beneficia de garantarea sistemului de alimentare al maşinii, clienţii înscrişi trebuie alimenteze exclusiv cu carburant Rompetrol (gama Efix sau Alto). În cazul în care se constată o defecţiune a sistemului de alimentare (pompa de alimentare, pompa de injecţie, injectoare, pistoane şi supape), defectiune determinată de carburantul folosit, compania se angajează să achite remedierea/înlocuirea pieselor afectate, dar şi manopera aferentă.

Compania a introdus în luna februarie un nou carburant dedicat creşterii performanţei automobilului, benzina Alto 101, care oferă prin cifra octanică ridicată o pornire uşoară a autovehiculului, o funcţionare uniformă la ralanti şi fără vibraţii în regim de turaţie mare, precum şi o reacţie rapidă a motorului în  condiţii solicitante - depăşiri, urcarea în rampă, încărcătură mare.

Rompetrol Downstream operează în România peste 450 de benzinării şi 7 depozite pentru activitatile de vanzari en-gros (Arad, Craiova, Mogoşoaia, Năvodari, Şimleul Silvaniei, Vatra Dornei şi Zărneşti), fiind prima reţea care comercializează încă din anul 2003 exclusiv carburanţi la standarde Euro.

Departamentul de Comunicare şi Relaţii Publice
Grupul Rompetrol

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii