Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:12 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Drob de miel in aluat

ro

13 Apr, 2009 20:58 3529 Marime text

Ingrediente: Pentru tocatura aceleasi cantitati ca mai sus; pentru aluat : 1 ou, 150 g. faina, 1 lingura de unt sau untura, sare

Mod de preparare: Drobul poate fi invelit in aluat in loc de prapure. Se pregateste tocatura ca in reteta de mai mai sus. Se face un aluat fraged din ou, faina si unt. Se intinde o foaie ca de taietei. Se aseaza in tigaia unsa cu unt sau untura. Se pune deasupra umplutura intr-un strat de grosime egala. Se intorc marginile aluatului peste umplutura. Se unge cu ou si se da la cuptor.

Sursa: http://www.pastefericit.com/

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii