Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:59 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Crema de zahar ars

ro

14 Apr, 2009 18:33 2152 Marime text

Ingrediente:

2 cani de zahar, 3 cani lapte, 6 oua, un plic zahar vanilat sau coaja de lamaie


Mod de preparare:


Se topeste zaharul intr-o cratita. Apoi se tapeteaza peretii cratitei cu zaharul topit. Incalzeste laptele si apoi bate ouale spuma impreuna cu zaharul vanilat. Adauga ouale amestecate peste laptele cald. Toarna mixtura peste cratita tapetata cu zahar ars si apoi pune cratita intr-o alta cu apa calda. Pune prajitura in cuptorul preincalzit pana cand se intareste si prinde o culoare maronie. Se raceste si se serveste in boluri.

Sursa: http://www.retete-bune.com/

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii