Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:32 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Aerodromul Tuzla – primul aerodrom privat care a primit vizita reprezentantilor ICAO - 09.04.2009

ro

09 Apr, 2009 21:49 4998 Marime text

icao_tuzla_01.jpgRaymond Benjamin - Secretar General al Organizaţiei Aviaţiei Civile Internaţionale si Catalin Cotrut - seful reprezentantei Romaniei la ICAO au facut, pe 7 aprilie 2009, o vizita de curtoazie pe aerodromul din Tuzla.

Ca urmare a intalnirii la nivel inalt care a avut loc pe 6 aprilie si care a vizat probleme de siguranţă în aviaţia civilă internaţionala (State Safety Program / Safety Management System SSP/ SMS) si continuarea cooperării Romaniei cu ICAO în cadrul mandatului pe care îl detinem în cadrul Consiliului organizaţiei, domnul Raymond Benjamin, Secretarul General al ICAO a acceptat invitatia reprezentatnilor Regional Air Services de a vizita primul aerodrom privat din Romania.

Intalnirea cu reprezentantii aviatiei civile din Romania, cu operatorii si furnizorii de servicii aeriene a fost deosebit de ofertanta, conturand imaginea unui nou parteneriat, formulat in termenii profesionalismului - pe care autoritatile din România au reusit sa il conutureze in ultima perioada în cadrul ICAO.

Raymond Benjamin si Catalin Cotrut au fost impresionati de profesionalismul echipei constantene si de efortul de a  organiza  si de a construi aerodromul si scoala de aviatie la standarde internationale si au exprimat intentia de a dezvolta colaborarea cu acest aerodrom.

Companie full service in aviatia generala, Regional Air Services este primul aerodrom privat din Romania si prima scoala privata de pilotaj. Vizita domnului Raymond Benjamin si a domnului Catalin Cotrut reprezinta un pas important in privinta acreditarii scolii de pilotaj FTO Tuzla si a includerii acesteia in bransa, atat de exigenta si elitista, a marilor scoli de aviatie din lume.

Raymond Benjamin - Secretarul General ales al Organizaţiei Aviaţiei Civile Internaţionale si Catalin Cotrut - seful reprezentantei Romaniei la ICAO au lansat, in cadrul programelor SSP/SMS o serie de cursuri de specializare la care participa si angajati ai aerodromului din Tuzla.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • studentu 11 Apr, 2009 20:45 Mare eveniment pentru Judet. Poate trebuia facuta mai mare zarva . Sefu aviatiei pe LUME a venit la Tuzla , nu s-a dus la Otopeni si nici la Baneasa . E mare Aerodromu asta