Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:53 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

RAJA a activat Comandamentul pentru Situaţii de Urgenţă

ro

16 Dec, 2010 20:22 733 Marime text
În urma prognozelor meteo privind avertizarea de Cod Galben pentru zona Dobrogea, la nivelul S.C. RAJA S.A. s-a activat Comandamentul pentru situaţii de urgenţă, începând din această seară de la ora 20,00 şi până mâine - 17 decembrie 2010, la ora 18,00. Comandamentul are în componenţă atât membrii consiliului director, cât şi şefii tuturor secţiilor, care asigură permanenţa la conducerea acţiunilor specifice întreprinse în această perioadă, 24 de ore din 24. Pentru comandamentul general permanenţă este asigurată prin rotaţie de către reprezentanţii bordului director. La nivelul centrelor zonale permanenţa în coordonarea activităţilor este asigurată de şefii de secţie.

Pentru buna funcţionare a sistemului de alimentare cu apă şi canalizare, în cadrul comandamentului s-au constituit peste 80 de echipe de intervenţie dotate cu toate utilajele necesare, atât pentru municipiul şi judeţul Constanţa, cât şi pentru judeţul Ialomiţa, unde SC RAJA SA Constanţa asigură serviciul de alimentare cu apă potabilă şi canalizare.

Asigurăm toţi abonaţii societăţii că RAJA Constanţa va depune toate eforturile pentru asigurarea serviciilor de alimentare cu apă la parametrii optimi în toată această perioadă. Singurele probleme care pot apărea în funcţionarea sistemului sunt cele legate de lipsa energiei electrice. În aceste condiţii, rugăm toţi abonaţii să dea dovadă de înţelegere, pentru că RAJA Constanţa va face tot ce este necesar pentru reluarea alimentării cu apă imediat ce sunt rezolvate problemele apărute în furnizarea energiei.

Totodată, facem un apel către toţi abonaţii care înregistrează probleme la sistemul de alimentare cu apă potabilă şi canalizare, pentru remedierea acestor situaţii într-un timp cât mai scurt, să sesizeze toate avariile apărute la dispeceratul societăţii, la numărul de telefon: 0241.66.44.44.

Purtător de cuvânt

Irina Oprea

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii