Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:09 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Igienizare rezervoare, 28 aprilie

ro

27 Apr, 2015 11:28 1268 Marime text
Atenție se oprește apa!
 
          Pentru reabilitarea şi igienizarea rezervoarelor de înmagazinare apă potabilă de la nivelul stațiilor de pompare Interconectare Midia, Cota 20 Ovidiu, Nicolae Bălcescu, Poiana, Rândunica, Mihai Viteazu și Corbu, SC RAJA SA Constanţa întrerupe furnizarea apei potabile timp de 8 ore, începând de marți seara (28 aprilie), ora 22,00 și până miercuri dimineața (29 aprilie), ora 06,00.
Vor fi afectați consumatorii din localitațile Mihail Kogălniceanu, Corbu, Nicolae Bălcescu, Mihai Viteazu, Poiana, Istria, Oituz, Ciobanu și Nazarcea, precum și abonații din partea de est a orașului Năvodari, cei de pe străzile Apusului, Macului, Eternității, Liniștii, Recoltei și Prelungirea Recoltei.
Agenții economici din zona Industrială Midia vor avea apă cu presiuni scăzute în acest interval.
Ne cerem scuze față de abonații care vor suferi de lipsa apei potabile și îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor de igienizare și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toţi consumatorii afectaţi de această oprire să-şi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei.
 
 
Biroul de presă
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii