Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:17 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Facturile RAJA se pot plăti în reţeaua PAYPOINT

ro

27 Feb, 2012 17:18 1340 Marime text

Facturile RAJA se pot plăti în reţeaua PAYPOINT

Bucureşti, 27 februarie, 2012 – PayPoint România, principalul operator de plăţi în numerar şi încărcare electronică prin puncte de retail şi SC RAJA SA, cel mai mare operator regional din domeniul alimentării cu apă şi al canalizării, anunţă semnarea unui parteneriat pentru colectare plăţi facturi. Prin semnarea acestui contract, s-au creat premisele implementării celor mai moderne sisteme de plată pentru a răspunde nevoilor clienţilor ce caută metode simple şi rapide de plată a facturii.
Serviciul este disponibil tuturor clienţilor SC RAJA SA începând cu această lună, în magazinele de proximitate ce poartă însemnele PayPoint. Consumatorii se pot prezenta în aceste locaţii cu factura RAJA iar vânzătorul se va ocupa de scanarea codului de bare şi încasarea în numerar a banilor. Procesarea tranzacţiei se realizează simplu, sigur şi rapid, plata facturii fiind confirmată prin eliberarea unei chitanţe cu toate detaliile tranzacţiei.
Serviciile PayPoint constituie o modalitate de plată a facturilor disponibilă în peste 6600 puncte de plată la nivel naţional; în aceste locaţii, concomitent cu efectuarea cumpărăturilor zilnice, consumatorii se pot prezenta de acum şi cu facturile RAJA, reducând considerabil timpul alocat acestor plăţi, fără costuri suplimentare. Consumatorii pot găsi cele mai apropiate magazine PayPoint pe site-ul companiei, www.paypoint.com/romania.

În România, PayPoint şi-a lansat oficial serviciul de plată a facturilor în numerar sub brand propriu în 2008 şi şi-a extins portofoliul de clienţi prin semnarea de parteneriate cu o serie de companii din diferite sectoare.
În prezent, PayPoint are încheiate contracte cu 43 de clienţi importanţi din domeniul telecomunicaţiilor, al utilităţilor şi al serviciilor financiare, dintre care 35 sunt contracte pentru servicii de colectare plăţi pentru: sectorul utilităţi, sectorul telecomunicaţii şi comunicaţii prin cablu, sectorul financiar-bancar. PayPoint oferă de asemenea servicii complete de încărcare electronică a cartelelor preplătite pentru toţi jucătorii din industria de telefonie mobilă care furnizează acest tip de produs, servicii de încărcare electronică pentru operatorii de telefonie fixă cu acces internaţional şi de Internet şi servicii de eliberare de vouchere cu coduri electronice pentru utilizatorii de servicii preplătite de tip DTH (Direct-To-Home).

Societatea Comercială pe acţiuni RAJA Constanţa este cel mai mare operator regional din România în domeniul alimentării populaţiei cu apă potabilă, cu capital integral de stat şi cu un acţionariat  format din 34 de consilii judeţene, municipale, orăşeneşti şi comunale. S.C. RAJA S.A. Constanţa deserveşte peste 1.000.000 de locuitori, iar în timpul sezonului estival depaşeşte 2,5 milioane de persoane.
S.C. RAJA S.A. Constanţa este membru fondator al Asociaţiei Române a Apei şi, în acelaşi timp, este prima companie furnizoare de servicii de alimentare cu apă şi canalizare din România care a devenit membră IWA (Asociaţia Internaţională a Apei). Informaţii legate de activitatea SC RAJA SA Constanţa găsiţi şi pe pagina web: www.rajac.ro.
Biroul de presă

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii