Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:48 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Atenție, se oprește apa în mai multe zone din municipiul Constanța!

ro

12 Apr, 2016 12:43 1650 Marime text
 Pentru înlocuirea unui tronson din magistrala de alimentare cu apă, cu diametrul de 800 mm, de pe b-dul Aurel Vlaicu, dar și înlocuirea a două vane pe strada Vârful cu Dor, SC RAJA SA este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile miercuri, 13 aprilie 2016, în intervalul 01,00 – 18,00.

Vor fi afectați de lipsa apei potabile consumatorii din:

• cartierele: Medeea, CET, Anda, Km 4-5, Km 4, Anda, Doraly, Viile Noi, Km 5, Abator, Poarta 6, Palas și 2 Cocoși;
• zonele: Metro 2 – Auchan – Practiker, Gară, Industrială, Intim-Salvare, Gară – Cuget Liber – Hotel Maria, IC Brătianu – blocurile Petroconst – Cora și zona de blocuri de pe Aleea Garofiței;

• străzile: Caraiman, Nicolae Filimon, Interioară 1, Interioară 2, Interioară 3 și Interioară 4;
• perimetrul delimitat de străzile: Șos. Mangaliei – Amurgului – Micșunelelor – Mugurului - Șos. Mangaliei;
• perimetrul din cartierul Coiciu delimitat de străzile Poporului – Trandafirului – Biruinței – Fulger – Dumitru Marinescu – Ion Roată – Poporului.

              Având în vedere faptul ca magistrala alimentează și stația de pompare Bifurcație Cumpăna, care asigură o parte din necesarul de apă potabilă pentru Cumpăna, Lazu și Agigea, abonații din aceste localități vor avea pe perioada lucrărilor apă cu presiuni scăzute.
 
Ne cerem scuze față de consumatorii care vor suferi de lipsa apei potabile și îi asigurăm că echipele care execută lucrările vor face tot posibilul pentru finalizarea intervențiilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toţi abonații afectaţi de această oprire să-şi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei.
 
Biroul de presă
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii