Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:20 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Atenție se oprește apa în Cumpăna!

ro

02 Mar, 2015 17:45 1030 Marime text
 Pentru executarea lucrărilor de racordare a magistralei de alimentare cu apă din localitatea Cumpăna, la sistemul de distribuție nou executat pe strada Șoseaua Constanței, lucrări executate în cadrul Programului Operațional Sectorial de Mediu, SC RAJA SA este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile miercuri, 04 martie 2015, în intervalul 07,00 – 20,00.

Vor fi afectați de lipsa apei potabile toți consumatorii din localitatea Cumpăna.
Lucrările executate fac parte din POS Mediu, contractul de lucrări “Extindere și reabilitare rețea apă, extindere și reabilitare rețea canalizare și o stație de pompare nouă- ape uzate - localitatea Cumpăna”, în valoare de 9,81 milioane lei, din care SC RAJA SA asigură o cofinațare de 2,8 milioane lei. În cadrul acestui proiect, rețelele de alimentare cu apă au fost extinse cu 10,3 km și reabilitate pe o lungime de 8,4 km. Pe parte de canalizare, rețelele au fost extinse și reabilitate pe o lungime de 5,65 km.

Ne cerem scuze față de abonații afectați și îi asigurăm că echipele de intervenție ale contructorului care execută lucrările vor face tot posibilul pentru finalizarea intervențiilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toţi consumatorii afectaţi de această oprire să-şi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei.
 
 
Biroul de presă
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii