Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:36 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Abonaţii rău-platnici rămân fără apă

ro

12 Jul, 2011 18:36 819 Marime text

 Abonaţii rău-platnici rămân fără apă

Pentru recuperarea datoriilor de la abonaţii rău-platnici, SC RAJA SA Constanţa este nevoită, în unele cazuri, să aplice măsura drastică de debranşare de la sistemul de alimentare cu apă. În această situaţie se află şi 10 abonaţi casnici – gospodării individuale, de pe raza municipiului Constanţa. Toţi aceştia au fost somaţi şi notificaţi asupra restanţelor înregistrate la plata facturilor pentru consumul de apă. Mai mult, pentru fiecare dintre ei au fost încheiate procese verbale de eşalonare a debitelor, care din păcate nu au fost respectate, motiv pentru care au fost avizaţi pentru debranşare încă de săptămâna trecută. Nici unul din aceste demersuri nu a adus nici un rezultat şi în cursul zilei de astăzi, echipele RAJA Constanţa s-au deplasat la aceşti abonaţi rău-platnici în vederea debranşării. Pe listele debitorilor s-au aflat: Tavi Fatime (Ion Raţiu, nr. 104) cu un debit de 943,75 lei; Ismail Chianie (Dobrogei, nr. 66) cu 516,52 lei; Iaşar Nagie (Chiliei, nr.40) cu 964 lei; Ali Zecheria (Banu Mihalcea, nr.120) cu 499 lei; Iaşar Demis (Ciprian Porumbescu, nr. 65) cu 797 lei şi Alexandru Emil Bucur (Sarmisegetuza, nr.80) cu 714 lei. În ciuda demersurilor efectuate pentru stingerea debitelor, majoritatea acestor abonaţi şi-au achitat restanţele abia în momentul în care s-au trezit la poartă cu echipele de debranşare.
Din păcate, în unele situaţii, mai mulţi abonaţi datornici s-au manifestat violent aruncând cu pietre şi aducându-le injurii salariaţilor societăţii. Pentru liniştirea situaţiei a fost nevoie de intervenţia trupelor de ordine specializate.
Avertizăm pe această cale toţi abonaţii, care înregistrează datorii către RAJA Constanţa, că trebuie să-şi achite facturile restante în timpul cel mai scurt, pentru că altfel vor fi debranşaţi şi vor rămâne fără apă potabilă în plin sezon estival.

Purtător de cuvânt
Irina Oprea

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii