Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:16 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

RADET Constanţa. Două zone din municipiul Constanţa au rămas fără apă caldă şi căldură din cauza unor avarii RAJA şi CET

ro

09 Nov, 2017 10:33 3106 Marime text
Două zone din municipiul Constanţa au rămas fără apă caldă şi căldură din cauza unor avarii RAJA şi CET Palas.

Potrivit RADET Constanţa, RAJA S.A. a comunicat în data de 09.11.2017 că înregistrează o avarie pe reţeaua care alimentează cu apă rece punctul termic nr. 63.  În consecinţă, în lipsa apei reci, s-au oprit instalaţiile RADET Constanţa care asigură distribuţia energiei termice în zona: Muzeul Marinei

Până la remedierea avariei de către RAJA S.A.  nu se pot asigura consumatorilor serviciile de termoficare.

Pentru relaţii suplimentare abonaţii pot apela la numărul de telefon 0241.664444 de la Dispecerat RAJA S.A.
 
Totodată, Electrocentrale Constanţa SA (CET Palas) a comunicat în data de 09.11.2017 că înregistrează o avarie pe reţeaua care alimentează cu energie termică primară punctul termic nr. 53. În consecinţă, în lipsa energiei termice, s-au oprit instalaţiile RADET Constanţa care asigură distribuţia energiei termice în zona: Galeriile Soveja.

Până la remedierea avariei de către Electrocentrale Constanta S.A. (CET Palas) nu se pot asigura consumatorilor serviciile de termoficare.

Pentru relaţii suplimentare abonaţii pot apela la numărul de telefon 0241.585300 de la Dispeceratul Electrocentrale Constanta SA (CET Palas).
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii