Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:49 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Anunţ important de la RADET Constanţa pentru asociațiile de proprietari!

ro

09 Mar, 2018 09:44 3722 Marime text
RADET Constanța notifică toate asociațiile de proprietari ce nu și-au plătit facturile de energie termică în termenul scadent, că va lua măsura sistării furnizării energiei termice către acestea, dacă în termen de 10 zile de la data prezetei nu fac demersurile necesare în vederea achitării debitului înregistrat  în evidențele financiar – contabile ale regiei.
Dovada achitarii se va prezenta la RADET Constanța – Birou Urmărire Debite din str. Badea Cârțan nr.14 sau la telefon / fax 0341 461233, 0341 461234 , în termenul specificat.
Lista asociațiilor de proprietari notificate este disponibilă pe site-ul oficial al RADET Constanța, la adresa http://www.radet-constanta.ro/consumatori.php
RADET Constanța nu le va sista furnizarea energie termice asociațiilor de proprietari care:
  • își achită integral debitul sau îl achită parțial și încheie un proces verbal de eșalonare pentru datoria rămasă de achitat;
  • cesionează în favoarea RADET creanțele pe care le are de încasat de la debitorii săi;
  • vor urma procedura legală de întocmire a convențiilor individuale de facturare.
RADET Constanța mulțumește tuturor consumatorilor care au înțeles să-și achite în termen facturile de energie termică astfel încât să nu pericliteze funcționarea continuă a întregului sistem de alimentare centralizată cu energie termică.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii