Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:29 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Anastase pune Parlamentul Romaniei in slujba PDL

ro

11 May, 2011 23:02 1343 Marime text

Desi conform legii Parlamentul Romaniei actioneaza in interesul cetateanului, o institutie unde cetatenii isi trimit alesii pentru a-i reprezenta, Roberta Anastase nu se opreste din a calca in picioare populatia Romaniei. Astfel, dupa ce la sedinta de plen de marti, presedintele Camerei Deputatilor a intarziat 30 de minute, a refuzat nejustificat introducerea pe ordinea de zi a unei sesiuni de vot final, acordand, la solicitarea deputatului PDL Petru Calian, unul dintre cei trei reprezentanti ai PDL prezenti in sala in acel moment, o pauza de consultari de o ora si jumatate, oprind astfel functionarea legislativului Romaniei. Motivele Robertei Anastase sunt usor de ghicit atata vreme cat se apropie cu pasi repezi Conventia PDL.

Desi liderul Grupului Parlamentar al PSD, deputatul Mircea Dusa, a solicitat, dupa reluarea sedintei, mobilizarea parlamentarilor pentru o sesiune de vot final, s-a acordat o noua pauza de consultari de o ora, la cererea deputatului independent Eugen Nicolicea, fara ca acesta sa specifice vreun motiv.

Furturile si ilegalitatile PDL, facute prin Roberta Anastase, sunt cunoscute de intreg poporul prin mijloacele mass-media. Dar chiar si asa, blocarea nejustificata a activitatii Camerei Deputatilor, arata o data in plus, daca mai era nevoie, ca singurul lucru de care pasa PDL-ului este interesul propriu, fara interes fata de suferintele poporului, fata de scaderea continua a nivelului de trai sau fata pensionarii adusi sub limita de subzistenta .

PDL si Roberta Anastase prefera asadar sa evite orice defectiune la un eventual vot final, un vot final atat de necesar pentru functionarea acestei tari si pentru incercarea de a salva ce mai poate fi salvat. Nu le pasa nici de someri, nici de inflatie, nici de consumul scazut, de veniturile mici, de preturile mari, de economie, de absolut nimic, atata vreme cat exista lucruri atat de importante pentru ei. In opinia lor, tara trebuie sa incremeneasca, precum la moartea lui Stalin sau a lui Gheorghiu Dej!

Desi astazi ei, constient, ucid incet-incet acest popor, la figurat si, cel mai tragic, si la propriu, maine poporul le va canta si lor prohodul. Nimeni si nimic nu e vesnic, poate doar lipsa lor de interes si lipsa lor de bun simt.

Aura Vasile

Deputat PSD

10 mai 2011 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii