Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:38 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dezvoltarea Centrului de Primire a Copilului în Regim de Urgenţă prin extinderea cu un modul destinat primirii în regim de urgenţă a mamei şi copilului

ro

19 Aug, 2010 16:23 2104 Marime text

18.08.2010


Dezvoltarea Centrului de Primire a Copilului în Regim de Urgenţă prin extinderea cu un modul destinat primirii în regim de urgenţă a mamei şi copilului

 Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Constanţa organizează în data de 20 August 2010, ora 10:00 la sediul Centrului de Primire a Copilului în Regim de Urgenţă din strada Aluniş nr. 4, Constanţa, conferinţa de presă cu ocazia prezentării stadiului actual al implementării proiectului „DEZVOLTAREA CENTRULUI DE PRIMIRE A COPILULUI ÎN REGIM DE URGENŢĂ PRIN EXTINDEREA CU UN MODUL DESTINAT PRIMIRII ÎN REGIM DE URGENŢĂ A MAMEI ŞI COPILULUI” selectat în cadrul Programului Operaţional Regional 2007 – 2013, Axa prioritară 3, Domeniul Major de Intervenţie 3.2. şi cofinanţat de Uniunea Europeană prin Fondul European de Dezvoltare Regională.
 Proiectul se desfaşoară pe durata a 15 luni, în perioada 24 decembrie 2009 – 23 martie 2011, având ca obiectiv general  - Dezvoltarea Centrului de Primire a Copilului în Regim de Urgenţă prin extinderea cu un modul destinat primirii in regim de urgenţă a mamei şi copilului, aflat în oraşul Constanţa, str. Aluniş Nr. 4, judeţul Constanţa.
 Scopul proiectului este de a îmbunătăţi infrastructura de servicii sociale de la nivel judeţean şi de a oferi servicii sociale la cele mai înalte standarde.
 Beneficiarii proiectului sunt mamele şi copii aflaţi în situaţii de risc de la nivelul judeţului Constanţa.
 Printre cele mai importante rezultate la finalul perioadei de implementare a proiectului amintim:
 • Construirea şi dotarea unui modul destinat primirii în regim de urgenţă a mamei şi copilului aflaţi în situaţie de risc
 • Facilitarea accesului potenţialilor beneficiari la serviciile oferite în cadrul acestui  modul destinat primirii în regim de urgenţă a mamei şi copilului aflaţi în situaţie de risc   Valoarea totală a proiectului este de 2.795.024,06 lei, din care 1.899.088,88 lei  reprezentând contribuţia Uniunii Europene, 285.133,33 lei reprezentând contribuţia din bugetul naţional iar 610.801,85 lei reprezentând contribuţia publică proprie.
                    
www.inforegio.ro

Investim în viitorul tău! Proiect selectat în cadrul Programul Operaţional Regional şi cofinanţat de Uniunea Europeană prin Fondul European de Dezvoltare Regională.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii