Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:40 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Zilele orasului Eforie

ro

13 Aug, 2010 22:42 1715 Marime text

Primaria Eforie a organizat, incepand cu 12 august, zilele orasului denumite „Euforia - Eforie” , insa, spre deosebire de anii trecuti, din cauza bugetului limitat, manifestarile au fost mult mai restranse. Activitatile culturale s-au organizat pe parcursul a două zile şi au debutat concomitent prin organizarea unor evenimente la teatrele de vara din Eforie Sud şi Eforie Nord. Fanfara marinei a deschis programul artistic dedicat primei zile a manifestarilor, moment urmat de spectacolele organizate intre orele 21.00 -12.00 la teatrele de vara din cele doua statiuni. Programul artistic a fost extrem de apreciat avand in vedere faptul ca vineri seara salile teatrelor au fost arhipline.

Deschiderea de la Teatrul de vara din Eforie Nord a fost realizata de Mihaela Tatu.

Pentru a doua seara a zilelor orasului este programata Noaptea Devoratorilor de Publicitate.

La „Euforia - Eforie” au fost invitaţi, printre altii, cantareti de muzica populara precum Maria Ciobanu si Ileana Sima, artista Stela Popescu, umoristul Doru Octavian, formatii de muzica precum si Ansamblul de dansuri „Şatra”.

La evenimentele organizate de Zilele orasului Eforie a participat si un ansamblu de dansuri ale etniilor turca, tatara şi macedoneasca care provin din Techirghiol si o trupa de artisti din Germania.

In cadrul manifestarilor „Euforia - Eforie”, elevi din Ilfov au venit sa-si prezinte produsele confectionate manual si sa joace o piesa de teatru.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii