Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:48 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Zilele orasului Cernavoda

ro

13 Aug, 2009 17:39 1258 Marime text

Vineri 14 august se deschid Zilele orasului Cernavoda, tradionala manifestare a comunitatii locale, care se deruleaza pe parcursul a trei zile, pana duminica inclusiv.

Inca de astazi a inceput forfota in centrul orasului, comerciantii isi aranjeaza standurile unde vor servi mici si bere. Tot aici se vor amplasa si jocurile distractive pentru copii si scena pe care in fiecare seara vor avea loc concerte de muzica populara, usoara si rock.

Organizatorii au pregatit in fiecare dimineata si dupa amiaza in parcul central, jocuri si concursuri distractive pentru copiii de toate varstele,  cu premii si multe surprise. Tot vineri, la ora 12.00 in sala de spectacole a Casei de Cultura, va avea loc un spectacol prezentat de trupa de teatru a casei de cultura din techirghiol.

Incepand cu orele 16.oo in holul Primariei va fi deschisa o expozitie de pictura cu lucrari de arta prezentate de artisti care expun la Galeriile Amfora. Tot aici vor mai fi o expozitie cu manuscrise si fotografii Cernavoda  in trecut,  lansari de carte dar si acordarea de catre Primarul orasului Mariana Mircea a  premiilor Nunta de aur, cuplurilor care au implinit anul acesta 50 de ani de casatorie.

Tot vineri se va  da startul competitiilor sportive OLD Boys la fotbal si turneul de tennis de campa care se vor desfasura pe parcursul celor trei zile la Baza sportiva Axiopolis.

Seara,  incepand cu orele 18.00, pe scena din centrul orasului vor incepe concertele de muzica.

Spectacolul se va deschide cu prestatia ansamblului folcloric Plaiuri Dobrogene care va fi urmat de artista de muzica populara Mariana Anghel.

Seara de vineri va continua cu concertul extraordinar sustinut de Fanfara 10 prajini, Ovidiu Lipan Tandarica si Stelu Iancu asteptat cu bucurie de catre cernavodeni. Tot vineri, la Cernavoda va sustine un recital de exceptie  si cvartetul Distinto.

Muzica si dans pentru toate varstele si gusturile. Pe scena din centrul orasului vor mai canta vineri Anda Adam, Romania iar seara se va incheia cu concertul trupei HiQ.

Trei zile de bucurie, veselie si distractie pentru cernavodeni asteptate cu bucurie de catre locuitori.

Biroul de presa

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii