Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:13 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ședinţa ordinară a Consiliului Local Medgidia din luna martie

ro

27 Mar, 2015 15:26 863 Marime text
Joi, 26 martie, de la orele 17:00, a avut loc şedinţa ordinară a Consiliului Local Medgidia din luna în curs, având pe ordinea de zi 14 proiecte de hotărâre. La ședință au fost prezenți 18 din cei 19 consilieri locali, domnul Narcis Ion lipsind motivat.

În cadrul ședinței au fost suspuse la vot toate proiectele, după cum urmează:
Primele două proiecte de pe ordinea de zi au avut ca subiect rectificarea bugetelor locale de venituri și cheltuieli ale municipiului Medgidia și Spitalului Municipal Medgidia.

Cel de-al treilea proiect a vizat aprobarea planului de analiză și acoperire a riscurilor pentru municipiul Medgidia, referitor la riscurile generate de situații de urgență, ca hazarde naturale, biologice, tehnologice, de incendiu, sociale, precum și etapele acțiunilor de protecție și intervenție în aceste condiții.
La punctele cu numerele 4 și 5 au fost supuse la vot listele de priorități privind repartizarea locuințelor ANL și repartizarea locuințelor sociale pentru anul 2015. Astfel, pe lista de priorități pentru locuințele ANL sunt 14 persoane, în timp ce pentru locuințele sociale s-au realizat 58 de anchete sociale în perioada 01.01.2014 – 01.02.2015, din care două solicitări au fost respinse în conformitate cu legea.

La punctul numărul 6 s-a aprobat modificarea și completarea Statutului Asociației de Dezvoltare Intercomunitară Apă – Canal.
La punctele cu numerele 7 și 14 s-a aprobat completarea inventarului privat, respectiv modificarea și completarea domeniului public al municipiului Medgidia.

Punctele 8, 9 , 10 și 11 au ca subiect vânzarea, prin licitație publică, a unor imobile, cu destinația locuință individuală.
În același timp, la punctul cu numărul 12 s-a aprobat închirierea prin licitație publică a unui spațiu în suprafață de 14mp, situat în zona Piața Nord.
Prin proiectul cu numărul 13 s-a aprobat modificarea actului constitutiv al S.C. Apollo Ecoterm S.R.L. Medgidia.
Toate proiectele de pe ordinea de zi au fost aprobate în cadrul ședinței.
 
27 martie 2015
Compartimentul Relații Publice și Presă
Primăria Municipiului Medgidia

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii