Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:01 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sedinta Consiliului Local Cernavoda

ro

25 May, 2009 19:33 1130 Marime text

25 mai 2009

Comunicat de presa

· Sedinta Consiliului Local Cernavoda


Primarul orasului Cernavoda, d-na Mariana Mircea a convocat in aceasta seara consilierii locali in cadrul sedintei ordinare din aceasta luna. Pe ordinea de zi se afla mai multe proiecte de hotarari  de interes pentru comunitate, proiecte initiate  de primarul orasului.
Unul dintre acestea este proiectul privind aprobarea participarii orasului Cernavoda la Programul Electrificare 2009 prin proiectul Alimentare cu energie electrica de joasa tensiune cartier nou de locuinte I. D.  Chirescu . Valoarea estimativa a proiectului este de 597.782 lei din care 10 % reprezinta cofinantarea bugetului local Cernavoda. Conform studiului de fezabilitate care se va supune aprobarii in aceeasi sedinta,  reteaua va avea lungimea de 3100 m si de acest proiect vor beneficia 66 de consumatori casnici.

Alte proiecte de hotarari ce vor fi discutate in cadrul sedintei se refera la infiintarea de spatii cu destinatia de actiuni educative si de recreere pentru tineri si persoane varstnice ce vor fi administrate de catre Primarie si spatii cu destinatia  cabinete medicale ce vor fi inchiriate prin licitatie publica. Acestea se afla in doua zone diferite ale orasului Piata Columbia respectiv Piata Trust.
Amenajarea unui loc de joaca pentru copii si a unui spatiu verde este un alt proiect de hotarare. Prin acest proiect se propune trecerea din domeniul privat in domeniul public a unui teren din strada ID Chirescu si amenajarea acestuia ca loc de petrecere a timpului liber pentru copiii si adultii care locuiesc in zona.
Alte proiecte aflate pe ordinea de zi mai sunt aprobarea PUD privind construirea bisericii ortodoxe cu hramul Adormirea Maicii Domnului in cartierul Columbia, aprobarea contului anual de executie a bugetului local pe anul 2008, aprobarea Regulamentului de organizare si functionare a Consiliului local.


Biroul de presa 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii