Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:46 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O saptamana de petreceri pentru femeile din Eforie - 09.03.2009

ro

09 Mar, 2009 14:44 938 Marime text

O săptămână de petreceri pentru femeile din Eforie

Femeile din Eforie au fost răsfăţate toată săptămâna trecută, edilii oraşului organizând pentru ele nu mai puţin de trei petreceri, unde doamnele şi domnişoarele s-au putut distra şi simţi bine.
Prima petrecere a fost organizată în data de 5 martie, la Hanul Hora din Eforie Sud, pentru toate pensionarele din oraş, gazde fiindu-le organizaţia de pensionari a PSD Eforie. Doamnele care au ajuns la vârsta a treia au fost întâmpinate chiar de către primarul oraşului Eforie, Ioan Ovidiu Brăiloiu.
Seara de 6 martie a fost destinată doamnelor din cadrul aparatului Primăriei Eforie, care au fost sărbătorite la Vila Amalia din Eforie cu un meniu special creat pentru aceasta ocazie, cu muzică, dans, artificii şi un spectacol susţinut de artiştii emeriţi ai Casei de Cultură din Eforie.
Duminica, 8 martie, a fost organizată, tot la Hanul Hora, cea mai mare petrecere, la care au fost invitate toate doamnele şi domnişoarele din oraş. Biletele de intrare au costat doar 50 de lei de persoană, restul fiind suportat de către primarul Ioan Ovidiu Brăiloiu, consilierii locali şi oamenii de afaceri ai oraşului. Un rol important în organizarea acestei mega-petreceri l-a avut preşedintele organizaţiei de femei a PSD Eforie, Ionela Lokman.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii