Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:28 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mangalia, 3 iunie 2012 - Vedeta TV, Gabi Jugaru "Am incredere in calitatile de gospodar si in caracterul de exceptie al acestui tanar, Teodor Munteanu, care si-a demonstrat deja capacitatile de bun organizator"

ro

03 Jun, 2012 20:01 1370 Marime text

Duminica, 3 iunie 2012, candidatul Independent la functia de primar al Mangaliei, Teodor Munteanu, a vizitat piata Obor de la periferia orasului Mangalia.

Sosit special de la Bucuresti, vedeta TV Gabi Jugaru l-a insotit la cumparaturi pe Teodor Munteanu si a tinut sa precizeze: "Din pacate, romanii au parte doar de farse in timpul campaniilor electorale, cand li se promit multe lucruri, iar pana la urmatoarele alegeri castigatorii nu fac mai nimic. Tocmai de aceea, cred ca fotoliul de primar, in orice oras din Romania, trebuie ocupat de un om gospodar si nu de un politician propulsat prin campanii agresive, sustinute de cele mai multe ori prin bani publici. Am incredere in calitatile de gospodar si in caracterul de exceptie al acestui tanar, Teodor Munteanu, care si-a demonstrat deja capacitatile de bun organizator".

Sute de comercianti si cetateni aflati in Piata pentru cumparaturi au tinut sa vorbeasca cu Teodor Munteanu si i-au cerut masuri de imbunatatire a conditiilor din zona: un spatiu special amenajat in care sa isi expuna produsele si implicarea reala si responsabila a autoritatilor locale.

"Ca intotdeauna, imi face mare placere sa ma intalnesc cu concitadinii mei. O data in plus, constat ca aceste conditii de aici sunt total inumane, este pacat ca nu se poate opri circulatia in Piata macar timp de doua ore, e pacat ca nu exista toalete, cosuri de gunoi, nu exista apa curenta, o hala, niste tarabe pentru acesti oameni. Masinile circula haotic, printre oameni, riscand sa provoace accidente si afectand calitatea produselor alimentare expuse. Avem nevoie de conditii minime de civilizatie. Suntem, totusi, in 2012!", a declarat candidatul independent la Primaria Mangaliei, Teodor Munteanu.

Dupa alegeri, agentii comerciali si cumparatorii vor ca promisiunile de campanie sa fie puse in practica, pentru a putea sa isi desfasoare activitatile in conditii demne de un stat european.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii