Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:29 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Investim in performanta !

ro

17 Jun, 2015 11:45 1334 Marime text
In urma perseverentei  primarului George Scupra, sportivii din Ovidiu au adus si in acest an performante notabile la nivel national .
,,Sportul este activitatea cea mai accesibila tinerilor si copiilor pentru a-si crea un stil de viata sanatos si a incepe de la varste fragede sa isi  contureze un caracter si o conduit  bazata pe perseverenta, punctualitate si spirit de echipa. Proiectul ,, Investim in performanta’’ l-am inceput acum 2 ani, cand la Club Sportiv Ovidiu erau legitimati aproximativ 50 sportivi la ramura de fotbal, ajungand acum la peste 380 sportivi legitimati la 7 ramuri sportive  ( fotbal, rugby, box, haltere, handbal, dans sportiv si baschet ). Investitiile au fost canalizate pe infrastrucura si aici putem spune ca sala de sport din Ovidiu este una la standarde care indeplinesc  toate conditiile pentru desfasurarea de orice tip de concursuri si competitii, sala fiind dotata cu tribune noi cu 150 locuri , tabela electronica multifunctionala, vestiare, sala de forta , sala de box si sala de haltere. Celelalte investitii au fost repartizate pentru a sustine din punct de vedere logistic tot ceea ce a fost nevoie pentru a obtine performanta si anume echipamente sportive, costuri privind deplasarile sportivilor in tara si medicamentatie. Suntem incantati ca  in fiecare an ca reusim sa aducem performanta sportive  in Ovidiu castigand titluri locale, judetene si nationale ’’ ( a declarat George Scupra, primar Oras Ovidiu )
Ultimele performante notabile au fost castigarea de titlu national de  rugby in 7 cu echipa CS Ovidiu (Petcu Cosmin, Scarlat Ilie, Radu Razvan, Bucuresteanu Andrei, Dobre Marius, Cojocarul Nicolae, Toma Eugen, Blejdan Robert,  Plava Robert, Ciovanu Sebastian,  Burlacel Stefan ,  Tache Andrei,  Neagu Andrei, Simionescu Luca )  antrenata de Bogdan Cristea. Din aceasta echipa de campioni 2 sportivi ( Veru Sebastian si Manu Adrian)  de la CS Ovidiu vor participa in perioada 18-22 iunie la Turneul International de Rugby in 7, reprezentand echipa nationala de rugby U15 a Romaniei , care se va desfasura in Franta.
O alta sectie care este in continua dezvoltare si care in ultima perioada a adus medalii la mai multe categorii de varsta este sectia de box. In perioada 24-30 mai la Campionatul National de cadeti desfasurat la Braila, sportivul de la CS Ovidiu -  Regep Tatar a obtinut medalia de bronz. Iar Hasan Genghiz, component si al lotului national la box de la CS Ovidiu, la Turneul International  ’’Centura Deltei’’ la care au participat reprezentanti  din 7 tari sportivul din Ovidiu a castigat medalia de bronz. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii