Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:30 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Euforia Eforiei de 110 ani”

ro

30 Jul, 2009 14:59 1205 Marime text


                                                      COMUNICAT DE PRESĂ

La aniversarea celor 110 ani de la crearea sitului Eforie, Primăria oraşului doreşte să marcheze acest eveniment într-un mod inedit. Pentru aceasta s-a creat un concept de promovare şi spectacole benefice cunoaşterii oraşului în toate ipostazele, de la obiceiuri şi tradiţii până la cele mai noi forme de dezvoltare a turismului şi al divertismentului, în contextul artei contemporane.
Jaloanele evenimentului, vor deveni stabilopozii Eforiei ca o perspectivă a creşterii şi dezvoltării spirituale şi morale, a unei Euforii în Eforie. De la această ideea am denumit serbările oraşului „Euforia Eforiei de 110 ani”.
Trei zile de aniversare 13-15 august 2009
- „Euforia Eforiei de 110 ani” începe prin parada Fanfarei marine militare, a costumelor de epocă şi a ansamblurilor etnice zonale.
- Convoiul pleacă din faţa Clinicii Balneoclimaterice Eforie Nord pe faleză spre centrul oraşului. În fiecare punct important al oraşului se va face o demonstraţie artistică cu ajutorul ansamblurilor folclorice etnice şi o paradă a rochiilor de la 1900 încoace.
- Popasul din centrul staţiunii va cuprinde şi cuvântul de deschidere al primarului oraşului, Ion Ovidiu Brăiloiu.
- Parada îşi va urma periplul până în centrul staţiunii Eforie Sud, pe faleză în zona Cazino, unde dl primar va ţine cuvântul de deschidere şi pentru turiştii şi localnicii de aici.
- Promovarea evenimentului începe în data de 8 august, concomitent în cele două staţiuni şi se încheie pe data de 15 august, pentru ca toţi turiştii şi localnicii să ştie unde au loc concertele şi manifestările celor trei zile de sărbătoare.

Spectacole susţinute de IRIS, DIRECŢIA 5, LOREDANA, ADRIAN ENACHE, ADRIAN MINUNE, ANNE S, BORDO şi alţii.
Şi la ediţia din acest an a serbărilor oraşului sunt programate o serie de manifestări sportive pe plajă.  
BIROUL DE PRESĂ AL PRIMĂRIEI
30.07. 2009

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii