Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:05 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Doamnele şi domnişoarele sărbătorite la Mangalia

ro

07 Mar, 2012 23:15 1434 Marime text

dsc_0237_.jpgCu prilejul Zilei Internaţionale a Femeii, Primăria Municipiului Mangalia a organizat în zilele de miercuri şi joi (7 şi 8 martie 2012) petreceri în cinstea doamnelor din localitate.

În aceste zile, la Cantina Socială, începând cu ora 13.00 peste 400 de pensionare sunt invitatele primarului Mihai Claudiu Tusac la distracţie: „Deoarece capacitatea sălii este redusă, am fost nevoiţi să organizăm două petreceri în loc de una. Vreau ca toate femeile din municipiul Mangalia, indiferent de vârstă să simtă cât de speciale sunt pentru noi, să se distreze şi să fie răsfăţate de prietenii şi soţii lor.

dsc_0344e.jpg Aşa cum ele ne îngrijesc zilnic, în aceste zile trebuie să le răsfăţăm şi noi, să le arătăm cât important este faptul că ne sunt mereu alături şi ne susţin indiferent de greutăţile prin care trecem. Femeile reprezintă partea frumoasă a vieţii, deşi pe umerii lor apasă grijile vieţii cotidiene, ele au puterea de a nu ne împovăra şi de a fi în continuare la fel de frumoase şi graţioase, în pofida puterii interioare".

dsc_0514.jpgMeniul a fost bogat şi constă în aperitiv şi o friptură cu garnitură. Tortul şi şampania au fost oferite personal de primarul municipiului Mangalia, care nu a scăpat fără să danseze alături de sărbătorite.

Doamnele care au răspuns cu plăcere invitaţiei primarului Mihai Claudiu Tusac au avut o seară minunată cu muzică, dans şi alte surprize. De-a lungul mai multor ore, ele au lăsat deoparte grijile cotidiene şi s-au bucurat de momente speciale dedicate lor.

INFO: Femeile din peste 50 de ţări ale lumii sărbătoresc în data de 8 martie Ziua Internaţională a Femeii, zi anunţată de ONU în anul 1975 (cu prilejul Anului Internaţional al Femeii) şi instituită oficial în 1977. Această sărbătoare vine ca o recunoaştere a contribuţiei femeilor la dezvoltarea societăţii şi este prilejul de a face un bilanţ al eforturilor şi realizărilor lor, dar mai ales pentru a pregăti oportunităţile care privesc generaţiile viitoare de femei.

Dep. Mass-media

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii