Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:20 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat presa Primăria Cumpăna

ro

12 Feb, 2016 16:07 1585 Marime text
Consiliul Local al comunei Cumpăna, județul Constanța, reprezentat legal prin persoana primarului, ec. Mariana Gâju,  in colaborare cu Asociația „Cumpăna Tinerilor”  si Asociația de Dezvoltare Comunitară Cumpăna organizeaza o serie de activităti cultural distractive dedicate tinerilor, cu prilejul zilei de Valentine’s Day.
          Manifestările se vor desfasura in sala de spectacole a Casei de Cultură din comuna Cumpăna, in ziua de sâmbătă, 13 februarie 2016 incepand cu ora 1800.
          Tinerii vor avea parte de multe surprize oferite de organizatori: concursuri interactive cu premii, concursuri de dans, concursuri de declaratii de dragoste, nelipsitele casatorii pentru 24 de ore, multe alte momente care sa  sporeasca atmosfera de antren și care să aduca tinerilor un plus de voie bună.
Valentine’s Day este cunoscută ca fiind ziua universală a indragostiților. Pentru ca indiferent de vârsta, sufletul rămâne veșnic tânăr si indrăgostit, vă așteptăm alături de noi pentru a sarbători impreuna dragostea, cel mai sublim sentiment al omului.
          In acest sens vă rugăm să delegați un reprezentant al institutiei dumneavoastră, in vederea mediatizarii acestei activităti.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii