Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:58 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat de presă - Primaria Cumpăna - Ambulanţă la dispoziţia cumpănenilor

ro

24 Mar, 2016 16:06 1617 Marime text
În cadrul Centrului Multifuncţional de Asistenţă Socio-Medicală Cumpăna, începând de marţi, 22 martie 2016, funcţionează Serviciul privat de ambulanţă “GMC Medical Services”, care va deservi populaţia comunei Cumpăna, conform legilor în vigoare. Acest lucru se va realiza în cadrul unui parteneriat încheiat între Primăria Cumpăna şi Serviciul privat de ambulanţă “GMC Medical Services”, în beneficiul populaţiei care are nevoie de acest serviciu.

Ca şi informaţie suplimentară, Coordonatorul serviciului privat de ambulanţă ne-a făcut precizarea că populaţia din localitate poate solicita o ambulanţă în cazul deplasării la un spital din ţară (situat de exemplu la Bucureşti), prin transmiterea unei solicitări scrise, în nume propriu, către Casa judeţeană de asigurări de sănătate Constanţa, depuse cu câteva zile înainte de deplasare.

Totodată, trebuie reţinut aspectul că locuitorii pot apela în continuare la Sistemul Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă – 112, pentru că acest serviciu privat de ambulanţă care vine în sprijinul cumpănenilor, prin parteneriatul încheiat cu Primăria Cumpăna, nu se substituie Serviciului unic de urgenţă, ci vine în completarea acestuia, pentru binele şi sănătatea locuitorilor comunei.

Serviciul privat de ambulanţă “GMC Medical Services” va asigura 4 ambulanţe de tip A1 (adică transport medical neasistat) şi 1 ambulanţă de tip B1 (adică transport medical asistat, cu medic şi asistentă medicală). Serviciul privat de ambulanţă poate onora transporturi medicale asistate şi neasistate ale cazurilor care nu necesită apelarea sistemului de urgenţă 112. Accesarea acestui serviciu se poate face la următoarele numere de telefon: 0760 665101 şi 0786 230060 – coordonator “GMC Medical Services”.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii