Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:02 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ziua Jandarmeriei Romane la Navodari

ro

02 Apr, 2013 16:19 2808 Marime text
         Astazi au avut loc manifestarile dedicate Zilei Jandarmeriei Romane in parcul central din orasul Navodari la care au participat reprezentantii Jandarmeriei Constanta, reprezentantii primariei si Consilieri Locali .
        În fața unui public numeros, jandarmii au arătat că au pregătirea necesară pentru a se confrunta cu orice adversar.
         Indiferent de situația pe care o întâmpină în misiunile lor, jandarmii constănțeni au demonstrat în fața publicului năvodărean că nu pot fi învinși de niciun atacator. Cei mai mulți dintre membrii trupelor de intervenție au ani de pregătire în luptele marțiale, ba mai mult, unii dintre ei sunt foști campioni naționali la exerciții de autoapărare.
        Jandarmii au mai demonstrat că nici un infractor care încearcă să fugă de la locul faptei poate fi prins de echipele de intervenție.
Un alt episod întâlnit de jandarmi în misiunile lor este acela în care un grup de tineri , în stare de ebrietate, se comportă violent.
Toate aceste demonstrații au fost desfășurate în orașul Năvodari cu ocazia Zilei Jandarmeriei Române. Cei mici s-au arătat extrem de impresionați de exercițiile jandarmilor.
        Cu această ocazie, reprezentanţii administraţiei locale din Năvodari au vorbit despre proiectele pe care le au în curs de desfăşurare cu Jandarmeria.
      “Am aprobat un spațiu pentru jandarmeria Română , vreau să vă spun că începând cu următoarea lună vom avea un detașament de 30 de jandarmi , oameni pregătiți care vor apăra atât bunurile noastre cât și pe dumneavoastră”, a declarat Florin Chelaru, viceprimarul orasului  Năvodari:.
      Totodată, şeful Inspectoratului de Jandarmi Costica Cojoc, a îndemnat năvodărenii să colaboreze cu oamenii legii.
       La final, edilii orașului Năvodari au primit diplome de excelență din partea Jandarmeriei Române pentru o bună colaborare.


# DEPARTAMENT MASS- MEDIA #
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Jandarmul Conan 04 Apr, 2013 11:07 Jandarmii au mai demonstrat că nici un infractor care încearcă să fugă de la locul faptei poate fi prins de echipele de intervenție. Va rog sa reconsiderati fraza, deoarece sintaxa este defectuoasa.