Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:58 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Năvodari - 300 de locuri de parcare pe str. Frunzelor

ro

15 Mar, 2011 22:51 1444 Marime text

1.jpgModernizarea oraşului Năvodari continuă. Primăria a demarat în aceste zile lucrările de lărgire şi asfaltare a străzii Frunzelor, mai exact se intervine în zona situată în spatele supermarketului Penny, Bl 160.

Referitor la lucrările ce urmează a fi executate aici, primarul oraşului Năvodari, Nicolae Matei, spune că proiectul care vizează zona străzii Frunzelor cuprinde, pe lângă lărgirea străzii şi asfaltarea ei, şi crearea unui număr de 300 de parcări. Acestea ar rezolva o parte din necesităţile oraşului la capitolul locuri de parcare. De asemenea, trotuarele urmează a fi refăcute cu pavele şi vor fi amenajate mai multe spaţii verzi. Se va efectua si repararea conductei de canalizare din zonă, lucrare asigurata cu sprijinul SC RAJA SA.

4.jpg„La Năvodari avem un program amplu de reabilitare a infrastructurii străzilor din oraş. De asemenea, răspundem şi numărului mare al solicitărilor privind crearea de noi locuri de parcare şi nu uităm nici nevoia de spaţiu verde", precizează primarul Matei, care explică şi faptul că pe strada situată în imediata apropiere a supermarketului Penny vor fi executate întătriri la parapeţii ce fac parte din infrastructura unităţii.

Fondurile pentru executarea acestor lucrări provin de la bugetul local al oraşului.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii