Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:28 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Moş Nicolae ajunge la Năvodari

ro

05 Dec, 2011 23:56 1250 Marime text

Copiii care studiază în toate instituţiile de învăţământ din Năvodari vor primi daruri de Moş Nicolae

Primăria şi Consiliul Local al oraşului Năvodari derulează în aceste zile un proiect prin care se doreşte ca toţi copiii care studiază în instituţiile de învăţământ din oraş să primească mici daruri din partea lui Moş Nicolae.

Ca în fiecare an de când este primar al oraşului Năvodari, primarul Nicolae Matei devine pentru o zi, chiar de ziua onomastică, Moş Nicolae pentru toţi copiii care studiază în instituţiile de învăţământ din oraş.

Astfel, Primăria şi Consiliul Local au pregătit 5.360 de pachete cu dulciuri pentru tot atâţia copii preşcolari, elevi ai şcolilor generale, dar şi pentru liceenii de la Grupul Şcolar „Lazăr Edeleanu".

Pentru ca acţiunea să se desfăşoare în bune condiţii, consilierii locali s-au grupat în patru echipe şi vor oferi darurile de Moş Nicolae tuturor acestor copii. De asemenea, vor primi daruri din partea administraţiei şi copiii cu dizabilităţi din centrele de profil din localitate.

În ceea ce priveşte valoarea fiecărui pachet, în caest an au fost cumpărate dulciuri în valoare de aproximativ 20 de lei.

„Moş Nicolae aduce daruri tuturor copiilor şi noi nu putem să-i uităm pe ai noştri. Am organizat şi în acest an această acţiune prin care ne dorim să le oferim mici bucurii şi zâmbete. Ei sunt viitorul nostru şi avem încredere că îşi vor asuma responsabilităţile ce le revin. Le urez tuturor copiilor să primească tot ce îşi doresc şi mult succes la cursurile şcolare. Să ne reprezinte cu cinste la competiţiile şcolare şi cele extraşcolare", a declarat primarul Nicolae Matei.

# DEPARTAMENT MASS- MEDIA#

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii